Trimo Ngalah - Didi Kempot

Trimo Ngalah - Didi Kempot MP3

Download lagu Trimo Ngalah MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Trimo Ngalah bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Trimo Ngalah berada dibawah.

Title: Trimo Ngalah
Contributing Artist: Didi Kempot
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Trimo Ngalah - Didi Kempot

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih digawe loro
Roso ati iki tansah dilarani
Nganti kapan aku ora ngerti

Wis ngalah malah mung digawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah
Wong sing tak tresnani
Mung tansah nglarani ati iki
Nanging aku ora perduli
Reff :
Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih digawe loro
Roso ati iki tansah dilarani
Nganti kapan aku ora ngerti

Reff :
Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis ngalah malah mung digawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah


Download Mp3 Trimo Ngalah
Download

Bila kamu mengunduh lagu Trimo Ngalah MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Trimo Ngalah belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Didi Kempot, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Didi Kempot, untuk mendukung Trimo Ngalah di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Trimo Ngalah, #Download Mp3 Trimo Ngalah, #Lagu Trimo Ngalah, #Lirik Lagu Trimo Ngalah, #MP3 Download - Trimo Ngalah