Sewu Siji - Didi Kempot

Sewu Siji - Didi Kempot MP3

Download lagu Sewu Siji MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Sewu Siji bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Sewu Siji berada dibawah.

Title: Sewu Siji
Contributing Artist: Didi Kempot
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Sewu Siji - Didi Kempot

Aduh romo Ibu..ngapuranen aku
Yen ono salah..lan luputku
Tak rumangsani..aku nduweni doso..
Nganti saiki isih.. kroso neng dodo
Rino wengi ra lali tansah ndedongo
Memuji marang... Kang Kuoso
Mugi enggal entuk..paring pangapuro
Urip tetrem ayem..ugo kanti mulyo
[Reff:
Ngendi ono anak wani marang wong tuo
Yen ngerti ono sewu siji sing wani..
Ngendi ono anak lali marang wong tuo
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

(*)
Suargo ning ndonyo
Ono sukune wong tuo
Wong Kang tuhu suci
Gedhe ganjarane
Rino wengi ra lali tansah ndedongo
Memuji marang... Kang Kuoso
Mugi enggal entuk..paring pangapuro
Urip tetrem ayem..ugo kanti mulyo


Download Mp3 Sewu Siji
Download

Bila kamu mengunduh lagu Sewu Siji MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Sewu Siji belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Didi Kempot, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Didi Kempot, untuk mendukung Sewu Siji di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Sewu Siji, #Download Mp3 Sewu Siji, #Lagu Sewu Siji, #Lirik Lagu Sewu Siji, #MP3 Download - Sewu Siji