Prawan Kalimantan - Didi Kempot

Prawan Kalimantan - Didi Kempot MP3

Download lagu Prawan Kalimantan MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Prawan Kalimantan bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Prawan Kalimantan berada dibawah.

Title: Prawan Kalimantan
Contributing Artist: Didi Kempot
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Prawan Kalimantan - Didi Kempot

Pria: Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu Kalimantan Bantal guling tak sayang sayang Nganti koyo wong kedanan Wanita: Cempedhak mas dudu nongko Mbiyen cedhak ra wani kondho Neng opo sliramu lungo Ninggal mulih ra kondho kondho Pria: Saben dino aku ngalamun Tekan omah atiku bingung Jane tresno ra wani nembung Rasane koyo wong linglung Wanita: Wangi wangi banyune sabun Tak rewangi adus kungkum Trenaku ra bakal alum Tak enteni yen mase purun Reff Wanita: Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang Pria: Beninge banyu kalimantan Mbiyen sing tak ombe sayang Ngelingake naliko mbiyen kenalan Pria: Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu kalimantan Bantal guling tak sayang sayang Nganti koyo wong kedanan Wanita: Cimpedak mas dudu nongko Mbiyen cedhak rawani kondho Neng opo sliramu lungo Ninggal mulih ra kondho kondho Reff Wanita: Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang Aduh pake mak e aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang Pria: Beninge banyu kalimantan Mbiyen sing tak ombe sayang Ngelingake naliko mbiyen kenalan Pria: Saben dino aku ngalamun Tekan omah atiku bingung Jane tresno ra wani nembung Rasane koyo wong linglung Wanita: Wangi wangi banyune sabun Tak rewangi adus kungkum Tresnoku ra bakal alum Tak enteni yen mase purun Tak enteni yen mase purun 


Download Mp3 Prawan Kalimantan
Download

Bila kamu mengunduh lagu Prawan Kalimantan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Prawan Kalimantan belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Didi Kempot, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Didi Kempot, untuk mendukung Prawan Kalimantan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Prawan Kalimantan, #Download Mp3 Prawan Kalimantan, #Lagu Prawan Kalimantan, #Lirik Lagu Prawan Kalimantan, #MP3 Download - Prawan Kalimantan