Mawar Bodas - Darso

Mawar Bodas - Darso MP3

Download lagu Mawar Bodas MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Mawar Bodas bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Mawar Bodas berada dibawah.

Title: Mawar Bodas
Contributing Artist: Darso
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Mawar Bodas - Darso

Mapay jalan satapak 
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan 
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing
Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal 
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang
Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun


Download Mp3 Mawar Bodas
Download

Bila kamu mengunduh lagu Mawar Bodas MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Mawar Bodas belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Darso, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Darso, untuk mendukung Mawar Bodas di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Mawar Bodas, #Download Mp3 Mawar Bodas, #Lagu Mawar Bodas, #Lirik Lagu Mawar Bodas, #MP3 Download - Mawar Bodas