Kujang Rompang - Jasad

Kujang Rompang  - Jasad MP3

Download lagu Kujang Rompang MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Kujang Rompang bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Kujang Rompang berada dibawah.

Download Kujang Rompang  MP3

Title: Kujang Rompang
Contributing Artist: Jasad
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Kujang Rompang - Jasad

Manjing kana waktuna
Ninggang kana mangsana
Muru maluru beh ditu
Nungtik nyungsi nu kamari
Hudang pikeun tandang nu kiwari
Ngundeur meureun ngala sugan
Hana nguni hana mangke
Tan hana nguni tan hana mangke *
Aya baheula, aya ayeuna
Moal aya ayeuna mun euweuh baheula
Aya indung, aya bapa
Indung nu ngandung bapa nu ngayuga
Aya indung, aya surga
Aya bapa aya dunya
Du’a indung jadi jimat
Jampe bapa jadi ubar
Pikeun lengkah
Pikeun tandang
Ngadekeun ajen Kisunda
Laku lampah nu utama
Nyebarkeun asih kasasama
Tingkah polah sing merenah
Sangkan panggih
Kamulyaan
Kajembaran
Kawaluyaan
Karahayuan
Congkrang kujang ngajirim nonoman
Nu gede wawanena
Panceg dina galur
Salawasna akur jeung dulur
Panceg dina galur
Babarengan ngajaga lembur
Panceg dina galur
Moal ingkah najan awak lebur
Panceg dina galur
Salawasna akur jeung dulur.
Panceg dina galur
Babarengan ngajaga lembur
Panceg dina galur
Moal ingkah najan awak lebur
Munut ridho Gusti
Ngalap berkah Gusti
Nu Maha suci
Munut ridho Gusti
Ngalap berkah Gusti
Sang Hyang widhi
Bral geura miang
Tandang makalangan
Nanjeurkeun kabeneran
Ngawangikeun bumi Pasundan
Sok geura hudang
Tandang makalangan
Sanghareupan musuh
Najan palastra nepikabinasa
Sakabeh nu gumelar didunya
Bakal panggih jeung ajalna
Ngan nu mangpaat pikeun sasama
Anu bakal abadi
Ngarana ditulis dina prasasti kahirupan
Laku lampahna turuteun pikeun anak incu
Kujang nu nyurup kana raga
Anu nyieup kana wanda
Ngajirim jadi nonoman sunda
Sinatria ti tanah pasundan
Nanjeurkeun bebeneran jeung kaadilan
Teu keuna ku owah gingsir
Teu kasilih ku junti
Ganjaran nu belapati, satria santosa iman,
Sinatria pilih tanding Lalaki lalanang Jagat

Download Kujang Rompang  MP3
Download Mp3 Kujang Rompang
Download

Bila kamu mengunduh lagu Kujang Rompang MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Kujang Rompang belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Jasad, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Jasad, untuk mendukung Kujang Rompang di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Kujang Rompang , #Download Mp3 Kujang Rompang , #Lagu Kujang Rompang , #Lirik Lagu Kujang Rompang , #MP3 Download - Kujang Rompang