Kangen Banyuwangi - Catur Arum

Kangen Banyuwangi - Catur Arum MP3

Download lagu Kangen Banyuwangi MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Kangen Banyuwangi bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Kangen Banyuwangi berada dibawah.

Download Kangen Banyuwangi MP3

Title: Kangen Banyuwangi
Contributing Artist: Catur Arum
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Kangen Banyuwangi - Catur Arum

Wis pirang minggu lawase,
Sing tau sun sambang..
Yo wis pirang panenan suwene,
Sun nyonggo angenan..

Nong gandane saking njah arum,
nong cemese selendang kawung..
Hang meruhi hang nyangkungi,
kakang embok adik lan isun..

reff:
Wis pirang minggu lawase,
Sing tau sun sambang..
Yo wis pirang panenan suwene,
Sun nyonggo angenan..
Cemeh lawase sing tau ngganteni,
Nggawe mrinane ati iki..

Monggo isun urip mulyo,
Duwe nomo duwe rego..
Sing kiro lilo madato lego
Kadhung durung ndepani riko..

He.., blambangan..
He.., banyuwangi..
He.., blambangan..
He.., pucuk wetan..

reff:
Cemeh lawase sing tau ngganteni,
Nggawe mrinane ati iki..

Monggo isun urip mulyo,
Duwe nomo duwe rego..
Sing kiro lilo madato lego
Kadhung durung ndepani riko..

He.., blambangan..
He.., banyuwangi..
He.., blambangan..
He.., pucuk wetan..

Download Kangen Banyuwangi MP3
Download Mp3 Kangen Banyuwangi
Download

Bila kamu mengunduh lagu Kangen Banyuwangi MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Kangen Banyuwangi belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Catur Arum, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Catur Arum, untuk mendukung Kangen Banyuwangi di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Kangen Banyuwangi, #Download Mp3 Kangen Banyuwangi, #Lagu Kangen Banyuwangi, #Lirik Lagu Kangen Banyuwangi, #MP3 Download - Kangen Banyuwangi