Hariring Kuring - Caca Handika

Hariring Kuring - Caca Handika MP3

Download lagu Hariring Kuring MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Hariring Kuring bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Hariring Kuring berada dibawah.

Title: Hariring Kuring
Contributing Artist: Caca Handika
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Hariring Kuring - Caca Handika

Tengah peuting keur jemplang jempling
Kuring nyaring teu genah cicing
Hate melang sumoreang
Buah ati lawas teu patepang

Cuang-cieung abdi sorangan
Nunggelis di pangumbaraan
Lieuk deungeun lieuk lain
Taya pisan geusang pamuntangan

Rek sasambat ka saha nyanyambat
Suwung dulur walura sobat
Sangsang badan titipkeun nyadiri
Iwal ti ka Gusti nu yang widi

Hiliwirkeun duh angin peuting
Pangnepikeun hariring kuring
Kajungjunan nu ngantosan
Kawih ati nur keur rungsing pusing

Rek sasambat ka saha nyanyambat
Suwung dulur walura sobat
Sangsang badan titipkeun nyadiri
Iwal ti ka Gusti nu yang widi

Hiliwirkeun duh angin peuting
Pangnepikeun hariring kuring
Kajungjunan nu ngantosan
Kawih ati nur keur rungsing pusing
Kawih ati nur keur rungsing pusing.


Download Mp3 Hariring Kuring
Download

Bila kamu mengunduh lagu Hariring Kuring MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Hariring Kuring belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Caca Handika, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Caca Handika, untuk mendukung Hariring Kuring di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Hariring Kuring, #Download Mp3 Hariring Kuring, #Lagu Hariring Kuring, #Lirik Lagu Hariring Kuring, #MP3 Download - Hariring Kuring