Bojo Ketelu - Yusnia

Bojo Ketelu - Yusnia MP3

Download lagu Bojo Ketelu MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Bojo Ketelu bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Bojo Ketelu berada dibawah.

Download Bojo Ketelu MP3

Title: Bojo Ketelu
Contributing Artist: Yusnia
Genre: Pop, Music, Indo Pop
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Bojo Ketelu - Yusnia

Aku kepingin dadi kelip kelip lintangSing biso ngancani ing sak ben wengimuNanging aku sadar aku mung lampune lilinSing mobat-mabit keno silire anginUmpomo sliramu ngerti roso atiku ikiKoyo ngopo larane dadi bojo simpenanTenane aku nangis koyo-koyo ra liloNanging kepriye maneh aku kebacut tresno
Wis ojo nelongso wis ojo ngersuloDungak-dungakno bojoku liloWis ojo nelongso wis ojo ngersuloDungak-dungakno bojoku liloNrimo awakmu dadi bojokuSenadyan bojo ketelu
Aku kepingin dadi cahyane rembulanSing iso madhangi petenge atimuNanging aku sadar aku mung lampune lilinSing mobat-mabit keno silire angin
Umpomo sliramu ngerti roso atiku ikiKoyo ngopo larane dadi bojo simpenanTenane aku nangis koyo-koyo ra liloNanging kepriye maneh aku kebacut tresno
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersuloDungak-dungakno bojoku liloWis ojo nelongso, wis ojo ngersuloDungak-dungakno bojoku liloNrimo awakmu dadi bojokuSenadyan bojo ketelu
Aku kepingin dadi cahyane rembulanSing iso madhangi petenge atimuNanging aku sadar aku mung lampune lilinSing mobat-mabit keno silire angin

Download Bojo Ketelu MP3
Download Mp3 Bojo Ketelu
Download

Bila kamu mengunduh lagu Bojo Ketelu MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Bojo Ketelu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Yusnia, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Yusnia, untuk mendukung Bojo Ketelu di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Unduh Mp3 Bojo Ketelu, #Download Mp3 Bojo Ketelu, #Lagu Bojo Ketelu, #Lirik Lagu Bojo Ketelu, #MP3 Download - Bojo Ketelu